Lansare de carte la Muzeul Brăilei. Călăuzirea sufletului în lumea de apoi în satele de pe valea râului Timiș

De Mihai NEGOMIREANU 09 Aprilie 2024, 16:23 Cultura Brailei

Călăuzirea sufletului în lumea de apoi în satele de pe valea râului Timiș

Muzeul Brăilei aduce în atenția publicului o nouă lansare de carte ce promite să aducă lumina asupra unei teme profunde și fascinante. Vineri, 12 aprilie 2024, începând cu ora 13:30, muzeul îi invită pe iubitorii de cultură și lectură la evenimentul de lansare a cărții intitulate "Călăuzirea sufletului în lumea de apoi în satele de pe valea râului Timiș" (jud. Caraș Severin), scrisă de lector universitar doctor Nicolae Hurduzeu.

Volumul, apărut la Editura Istros a Muzeului Brăilei în acest an, va fi prezentat în cadrul evenimentului care va avea loc la sediul muzeului din Piața Traian, nr. 3, în sala „Regele Ferdinand și Regina Maria”.

Moderatorul acestui eveniment va fi conf. univ. dr. Costin Croitoru, managerul Muzeului Brăilei. Alături de autor, lector universitar doctor Nicolae Hurduzeu, vor fi prezenți și alți reprezentanți importanți ai lumii academice și culturale, precum lect. univ. dr. Nicolae Hurduzeu de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest din Timișoara, și Gabriela Cloșcă, șef Secția Etnografie și Artă Populară a Muzeului Brăilei.

În plus, evenimentul va fi îmbogățit și de prezența online a unor personalități remarcabile, precum lector univ. dr. Nicoleta Mușat, lector univ. dr. Simona Regep și pr. conf. univ. dr. Constantin Jinga, care vor participa de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie a Universității de Vest din Timișoara.

Această lansare de carte promite să fie un moment de întâlnire între pasionații de cultură și literatură, oferind o incursiune într-un univers tematic profund și captivant.

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 09 Aprilie 2024, 16:23 Cultura Brailei
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii